Zie hier de gebruiksaanwijzing voor het plaatsen van de Maxi Cosi Mura zittinghoes, het nieuwe model van 2021. Dit model gaat over de complete zitting heen en sluit aan de zijkant met klittenband. Hiermee gaat ook de complete achterkant onder de hoes dus zie je niets meer van de oude kleur. 
 

Video volgt, maar hier is een omschrijving van het plaatsen. 
 

Voorbereiding:

Haal het zitje van de wagen en plaats op tafel. Verwijder de kap, het stuurtje en gordelpads. Maak de gordels bovenaan los. 
 

stap 1:

maak het klittenband los aan de zijkanten van de hoes en plaats de hoes met de gordelgaten naar voren op de zitting. De achterzijde schuif je onder de verstel beugel van de rugleuning door. Laat de achterkant even zo hangen. 

Stap 2:

Haal de gordels via de zij openingen naar voren. Zoek bovenin de juiste hoogte om de gordels weer vast te maken. Plaats eerst de gordelpads en maak dan de gordels weer vast. 
 

Stap 3:

schuif beide rekbare bandjes onderaan onder de stoel door. De voorste komt net achter de voetensteun te zitten. Haal de middelste gordel er doorheen en schuif het ronde gat over de plek waar het stuurtje gaat komen. Zorg ervoor dat de hoes mooi op zijn plek zit. Volg de naden op de zitting en de naden op de hoes. Die vallen op elkaar. 
 

Stap 4:

Draai de zitting om en plaats de kap weer terug. Deze hoezen zijn  gemaakt voor het model waarbij de kap aan de bovenkant vast zit, op hoogte van het hoofdje. Als de kap op zijn plaats zit sluit je de klittenband. Een gaat boven de beugel dicht en de andere onder de beugel. 
 

Stap 5:

Kijk of de hoes goed op zijn plek zit en corrigeer waar nodig. Aan de achterkant kan je de onderste rand van de hoes net klemmen tussen het frame en de zitting door de zitting met je vinger iets op te tillen. Nu is je hoes klaar voor gebruik! Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag! 

 

© 2014 - 2022 meandjojo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel