Misschien zijn er nog vragen die je niet snel op de site kan vinden, kijk dan even bij deze vragen, wie weet staat jouw vraag ertussen? Mocht je je vraag niet kunnen vinden dan kan je uiteraard altijd mailen naar Me & Jojo. Zie de contact pagina voor het email adres.

Hoe weet ik of de hoes op mijn autostoel past?

Me & Jojo vind universele hoezen niet mooi genoeg op de autostoelen passen dus is ervoor gekozen om de autostoelhoezen helemaal op maat te maken. Omdat de maxi cosi Cabrio autostoelen het populairst zijn is ervoor gekozen om alleen deze soort te verkopen. Heb je een maxi cosi Citi? Dat is geen probleem! De hoezen voor de Cabrio passen ook goed op de Citi.

Hoe bestel ik een complete set voor mijn autostoel? 

Je kan in de webshop naast de hoezen ook veel bijpassende producten vinden om zo de set helemaal compleet te maken. Er zijn bijpassende gordelpads, verkleinerhoezen en zonnekappen. In de webshop zijn deze dingen allemaal apart te bestellen!

Hoe weet ik of ik de juiste kinderwagen bekleding bestel? 

Er zijn inmiddels meerdere kinderwagens uitgewerkt en in de collectie opgenomen. Voor de Bugaboo zijn dat de Cameleon 1, 2 en 3. Ook de Buffalo en Donkey zijn verkrijgbaar in meerdere stofcombinaties. Daarnaast hebben we de Maxi Cosi Mura en Mura Plus. Twijfel je welke van de twee je hebt? Stuur een foto door en je hoort meteen welk model je kan bestellen. De volgende wagens staan op de planning: Easywalker Harvey, Quinny Moodd en Flex, Joolz Day en de Dubatti One. 

Wat is Softshell stof? 

Softshell stoffen worden gebruikt voor de kinderwagen bekledingen zoals de zonnekappen, gordelpads en wiegdekjes. Mede de boodschappenmand voor de Bugaboo Cameleon. Er is gekozen voor Softshell stof vanwege de kwaliteit en degelijkheid. Softshell stoffen worden gebruikt voor tussen jassen, deze stof is waterafstotend en toch ademend. Vaak is deze stof gevoerd met een fleece laag voor extra dikte en behaaglijkheid. Omdat dit een polyester basis heeft en dus niet lekker is om op te zitten zijn alle zittinghoezen gemaakt van comfortabele tricot, dikkere T shirt stof. Tricot stof is 95% katoen dus ideaal in de zomer! 

Wat zijn reborns? 

Reborn poppen zijn zeer realistische babypoppen die gemaakt worden van vinyl dat in zeer speciale technieken wordt geverfd om het zo echt mogelijk te laten lijken. De haartjes zijn vaak van zacht mohair en worden met veel precisie geroot. Dit is een hobby van mij maar aangezien er zoveel vraag is naar kleding voor deze poppen ben ik dat erbij gaan doen. Dit is zo'n succes wereldwijd dat ik ervoor heb gekozen om het op mijn website erbij te gaan doen. 

Wat is het verschil tussen baby kleding en reborn kleding? 

De reborn kleding is vaak anders qua stijl en niet altijd heel comfortabel. Soms zijn de halzen smaller bij reborn kleding vanwege de stoffen lijfjes die ze hebben en je liever niet ziet. Twijfel je of iets geschikt is voor je baby? Neem contact op met Me & Jojo en dan kan ik vertellen of het geschikt is of niet. Bij de babykleding staat comfort erg hoog op de eisen lijst. Makkelijk aan en uit te trekken kleding maar wel met een eigen stijl.

Wat zijn de verzendkosten?

Me & Jojo heeft ervoor gekozen om als service geen verzendkosten te berekenen binnen Nederland.! Voor andere landen binnen de EU zijn de verzendkosten €9,00

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Je kan altijd contact opnemen met Me & Jojo via email, whats App of Messenger. Het streven is zeker dezelfde dag nog te antwoorden. 

 

© 2014 - 2021 meandjojo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel