Misschien zijn er nog vragen die je niet snel op de site kan vinden, kijk dan even bij deze vragen, wie weet staat jouw vraag ertussen? Mocht je je vraag niet kunnen vinden dan kan je uiteraard altijd mailen naar Me & Jojo. Zie de contact pagina voor het email adres.

1. Hoe weet ik of de hoes op mijn autostoel past?

Me & Jojo vind universele hoezen niet mooi genoeg op de autostoelen passen dus is ervoor gekozen om de autostoelhoezen helemaal op maat te maken. Omdat de maxi cosi Cabrio en maxi cosi Pebble autostoelen het populairst zijn is ervoor gekozen om alleen deze twee soorten te verkopen. Heb je een maxi cosi Citi? Dat is geen probleem! De hoezen voor de Cabrio passen ook goed op de Citi.

2. hoe bestel ik een complete set voor mijn autostoel? 

Je kan in de webshop naast de hoezen ook veel bijpassende producten vinden om zo de set helemaal compleet te maken. Er zijn bijpassende gordelpads, verkleinerhoezen of verkleinersets, zonnekappen, dekentjes en voetenzakken. In de webshop zijn deze dingen allemaal apart te bestellen!

3. Wat komt erbij aan verzendkosten?

Me & Jojo heeft ervoor gekozen om als service geen verzendkosten te berekenen binnen Nederland.! Voor andere landen binnen de EU zijn de verzendkosten €9,00.

4. maken jullie ook hoezen op maat?

Helaas is het door de drukte niet meer mogelijk om producten op maat te laten maken. Wel zullen er steeds nieuwe stofcombinaties en nieuwe producten bij komen in het assortiment. 

5. Hebben jullie ook hoezen voor de opvolgautostoel?

Die zitten niet in het assortiment en zullen er ook niet komen, vanwege het feit dat er voor de opvolgaustostoelen teveel verschillende modellen zijn.

6. Jullie hebben zulke leuke spullen, komt er nog meer leuks?

Uiteraard zit Me & Jojo niet stil. Er wordt gewerkt aan een verbreding van het assortiment. Denk hierbij aan: omslagdoeken, speen en labeldoekjes, hoezen voor verschillende kinderwagens en hopelijk ook aankleding voor de  babykamer. Er zullen steeds nieuwe dingen bijkomen. Like Facebook en blijf zo van alle nieuwtjes op de hoogte!

7. Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Je kan altijd contact opnemen met Me & Jojo via email, whats App of Messenger. Het streven is zeker dezelfde dag nog te antwoorden. 

 

© 2014 - 2020 meandjojo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel