Inmiddels heel wat jaartjes geleden was ik in blijde verwachting van mijn zoon Darian. Bij het verzamelen van alle spullen die je nodig (denkt) te hebben kreeg ik een maxi cosi te leen. Zo'n saaie effen zwarte, zeker niet mijn keuze als ik hem nieuw zou kopen. Ik ben toen een hoes gaan maken voor de stoel met bijpassende verkleinerhoes en dekentje.

En met die hoes is ook wat later Me & Jojo 'geboren'. Ik maakte alles zelf en merkte dat er steeds meer vraag naar was. Zo is Me & Jojo steeds een beetje groter geworden, net als mijn zoon die nu alweer 8 jaar oud is.

Ik kan wel zeggen dat Me & Jojo hem flink heeft ingehaald aangezien ik de grote vraag naar hoezen voor de autostoelen en andere producten amper aan kon. Vandaar dat er nu voor is gekozen om Wat hulp in te roepen. Alle spullen worden veelal door mijzelf met veel plezier en liefde gemaakt in eigen atelier. Mijn zoon vraagt af en toe zich af waarom al die mensen willen dat ik iets voor hen maak... Dan kan ik met trots zeggen: omdat ze mijn spullen het mooiste vinden! Ook al is het heel fijn om te horen dat de (aanstaande) ouders heel blij zijn met de producten van Me & Jojo, het comfort van de baby staat altijd op nummer 1 !

Alvast bedankt voor je bezoek aan de website en veel plezier met shoppen!

Groetjes Mylène Tegelaar

 

© 2014 - 2020 meandjojo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel