Het plaatsen van de Me & Jojo autostoelhoes op de maxi cosi Cabrio(fix).

Stap 1:

Laat de originele bekleding zitten op de autostoel, de Me & Jojo hoes gaat hier overheen.

Stap 2: 

pak de autostoel hoes van Me & Jojo uit en maak de strikken aan de zijkant los.

Stap 3:

Schuif de bovenkant van de hoes over de bovenkant van de autostoel en trek de twee schoudergordels er doorheen. Plaats daarna de midden gordel door het horizontale gat heen. 

Stap 4:

Aan de zijkant van de hoes zitten twee uitsparingen die met een rekbaar band vastzitten. Die schuif je om de blauwe delen heen die op de stoel zitten.

stap 5: 

Aan de zijkant zitten twee touwtjes per kant die je kan sluiten onder de beugel door. De hoes zit dan op zijn plaats. 

Stap 6: 

Het rondje onderin de hoes is zo gemaakt dat hij net onder het rondje van de autostoel past, zo valt de rand onder de plastic knop. De hoes kan nog even met de handen in de randen worden gedrukt en dan zit de hoes op zijn plaats.

Stap 7:

als je een verkleinerhoes hebt kan je die makkelijk over de originele verkleiner schuiven. Zorg dat de naden aan de voorkant van de hoofdboog op dezelfde plek zitten als het origineel. Schuif de verkleinerhoes op zijn plek en ga daarna met je hand in de rand onder de hoofdboog om hem netjes aan te laten sluiten.

Stap 8:

Voor de gordelpads bepaal je eerst welke van de twee kanten je zichtbaar wil hebben. Dan schuif je ze met de bandjes naar de buitenkant over de schoudergordels heen. Ze zijn expres wat smaller gemaakt dan die van de originele maxi cosi Cabrio(fix) om ervoor te zorgen dat ze niet snel eraf gaan tijdens het gebruik.

stap 9:

de zonnekap plaats je met de grote uitsparing naar boven, over de beugel heen. Zorg dat de beugel rechtop staat als je dit doet. Schuif de achterkant van de zonnekap over de achterkant van de autostoel en maak de zijkanten vast met de lussen door die onder de beugel knoppen door te laten lopen.

stap 10:

Het plaatsen van de Cuddle (voetenzak) is eenvoudig, je legt hem erin en haalt de drie gordels er door heen. De Cuddle sluit je door eerst de middenflap naar boven te klappen, dan de zijflappen en dan sluiten met de strikken.

LET OP!!

Bij Me & Jojo blijft de veiligheid van je kleintje op nummer 1 staan! Gebruik de originele verkleiner zo lang als je kleintje erin past. Deze verkleiner zorgt ervoor dat je kleintje platter ligt wat beter is voor het ruggetje. Daarnaast willen we je er op attent maken dat de Carbrio(fix) in principe is bedoeld voor het vervoer in de auto. Gebruim het autostoelje dan ook niet te vaak en te lang in andere situaties. 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2020 meandjojo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel