BINNENKORT ZAL HIER EEN FILMPJE KOMEN OVER HET PLAATSEN VAN DE HOES EN ACCESSOIRES,

 

Het plaatsen van de Me & Jojo autostoelhoes op de maxi cosi Pebble.

Stap 1:

laat de originele bekleding zitten op de Pebble, de Me & Jojo hoes gaat er overheen.

Stap 2:

Pak de Me & Jojo hoes uit en klap de rubberen rand van de Pebble om, de bovenkant en onderkant.

Stap 3:

schuif de hoes aan de bovenkant over de bovenkant van de autostoel heen en trek de schoudergordels er doorheen.

stap 4: 

Trek de onderste gordel door het gat heen en plaats de rest van de hoes door de twee uitsparingen aan de zijkant over de blauwe stukken op de autostoel heen te schuiven.

Stap 5:

Klap de rubberen rand van de autostoel weer terug op zijn plaats. Druk de hoes met je handen een beetje in de naden van de stoel om hem goed op zijn plaats te krijgen.

Stap 6:

Als je een verkleinerset hebt besteld bestaat die uit een hoesje voor het kussentje in de rug en de ronde verkleiner voor het hoofdje. Pak het originele onderste kussen van de Pebble en haal dat hoesje eraf. Er zit een flap die je kan loshalen waardoor je bij het schuimrubber kan. Dat schuimrubber plaats je in het hoesje van Me & Jojo. Let op wat boven en onder is, aan de zijkant van de hoes kan je dat zien aan de vorm. Plaats die dan in de hoes. Het ronde kussentje voor het hoofd heeft een los hoesje. De overslag zorgt voor een opening om de gehele verkleiner erin te doen. Beetje vormen dat hij er goed omheen zit. Zorg ervoor dat de verkleiner vanaf de gordels naar boven wordt geplaatst.

Stap 7:

Mocht je ook gordelpads hebben dan gaan die over de originele gordels heen. De gordels van de Pebble zitten namelijk aan de bekleding vast en kunnen niet verwijderd worden. De bovenste gordelpads schuiven over de originele heen. Er zitten aan de boven en onderkant een soort zakje waar de rondingen in kunnen. De onderste gordelpad gaat over de gehele pad van de Pebble heen en dan heb je alleen een lus in de hoes van Me & Jojo waar de gordel dan doorheen gaat. 

Stap 8:

als je een zonnekap hebt kan je die plaatsen door de grote uitsparing bovenin over de bugel te plaatsen. Zorg ervoor dat de beugel omhoog geklapt staat. Klap de bovenrand van het rubber van de Pebble weg zodat de zonnekap om de autostoel geschoven kan worden. Plaats dan het rubber weer terug. Schuif de zijkanten van de zonnekap op zijn plaats door het elastische band om de knop van de beugel te plaatsen.

Stap 9:

Als je ook een voetenzak hebt kan je die in de Pebble leggen, haal de gordels er doorheen en je kan de voetenzak door middel van drie ruime flappen open en dicht doen. Je sluit de voetenzak met twee strikken.

LET OP!!

Bij Me & Jojo staat de veiligheid van je kleintje altijd op nummer 1! Zorg ervoor dat je de verkleinerset gebruikt zo lang je kindje erin past. Het kussentje in de rug zorgt ervoor dat de hoek waarin je kleintje ligt platter wordt wat veel beter is voor de rug. De ronde verkleiner voor het hoofd zorgt ervoor dat het hoofd van je kleintje beter op zijn plaats blijft.

daarnaast wil Me & Jojo je er graag op wijzen dat het gebruik van de Pebble in principe is voor het vervoer in de auto. Graag wijzen we je erop om het gebruik van de Pebble naast de autoritten zo minimaal en kort mogelijk te houden. 

© 2014 - 2020 meandjojo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel